Trabzon'da 72 saat su yok!

Trabzon merkeze bağlı Kutlugün köyünde Karayolları yol yapım çalışması nedeniyle ana isale hattı su borusunun deplase yapımı nedeniyle 10 Ekim Pazartesi gününden itibaren Trabzon'a 3 ila 5 gün arasında su verilemeyecek.     Pazartesi günü saat 24:00'da ba

Trabzon'da 72 saat su yok!

Trabzon merkeze bağlı Kutlugün köyünde Karayolları yol yapım çalışması nedeniyle ana isale hattı su borusunun deplase yapımı nedeniyle 10 Ekim Pazartesi gününden itibaren Trabzon'a 3 ila 5 gün arasında su verilemeyecek.     

Pazartesi günü saat 24:00'da başlayacak çalışmalarda öncelikli olarak su tahliyesi yapılacak.     

Su tahliyesinin 6 saatte tamamlanmasından sonra kaynak işlemleri başlayacak. 48 saat sürecek bu işlemin ardından şebekelere su verilmeye başlanacak.     

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Karayolları'nın yapacağı yol çalışmasından dolayı suların kesilecek olmasından ötürü Trabzon halkından anlayış beklediklerini ifade etti.     

Kaynak çalışması bittikten 12 saat sonra su verilecek mahalleler şöyle:     

''Değirmendere, Çömlekçi, İskenderpaşa, Kemerkaya, Pazarkapı, Çarşı, Hızırbey, Cumhuriyet, Ortahisar, Gülbaharhatun, Kurtuluş, Yalı, Yenimahalle, İnönü ve 2 Nolu Beşirli Mahallesi.''     

Kaynak çalışması bittikten 48 saat sonra su verilecek mahalleler, ''Aydınlıkevler, Yeşiltepe, 1, 2 ve 3 nolu Erdoğdu, Bahçecik, Yenicuma, Boztepe, Kalkınma, 1 ve 2 nolu Bostancı, Üniversite, Konaklar ve Kanuni Mahallesi.''     

Kaynak çalışması bittikten 72 saat sonra su verilecek yerler ise Soğuksu, 1 Nolu Beşirli Mahallesi üst kesimleri ve Karşıyaka mahallesi üst kesimleri.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel