Trabzon'da 6 tutuklama!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri; Uzunsokak’ta 4 ayrı işletmeye girerek hırsızlık yapan Gürcü uyruklu Nikandro K’yı iş üstünde yakaladı. Trabzon Emniyetine getirilen Gürcü uyruklu hırsız

Trabzon'da 6 tutuklama!

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri; Uzunsokak’ta 4 ayrı işletmeye girerek hırsızlık yapan Gürcü uyruklu Nikandro K’yı iş üstünde yakaladı. Trabzon Emniyetine getirilen Gürcü uyruklu hırsız çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Bahçecik ceza evine gönderildi.

KAMERADAN TESPİT ETTİLER

Değirmendere’de yüzü maskeli şekilde bir dükkâna girerek fındık çalan hırsızlar yakayı ele verdi. Güvenlik kameralarından eşkâllerini belli etmemek için yüzlerini maske ile kapatan hırsızlar Trabzon emniyeti “Hırsızlık Bürosunun” ekiplerinden kurutulamadı. Kamera da yapmış oldukları tespit ile harekete geçen polisler 3 şüpheliye operasyon düzenledi.

BAHÇECİK’E GÖNDERİLDİ

Evlerinde eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan M.B, A.K ve R.D Trabzon Emniyetine getirildi. Buradaki ifadelerinin ardından 3 kişi mahkemeye sevk edildi. Hırsızlık iddiası ile mahkemeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevine gönderildi.

PAZAR VURGUNCULARI

Hırsızlık Bürosu ekipleri; Kadınlar pazarında bulunan dükkânlara musalla olan hırsızları da boş geçmedi. Emniyet güçleri Pazarkapı semtinde bulunan Kadınlar pazarından meydana gelen hırsızlık olayında yapmış oldukları çalışmada şahısların T.K ile F.K, isimli şahıslar oldukları tespit etti. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderdi.

KAPKAÇA GEÇİT YOK

Bir hırsızlık ihbarı da Ortahisar İlçesi Kalkınma mahallesinden geldi. İddiaya göre; S.F, isimli öğrencinin cep telefonun çalarak kayıplara karışan E.K, polis ekipleri tarafından çok geçmeden yakalandı. Emniyetteki ifadesinin ardından Mahkemeye sevk edilen E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylelikle Hırsızlık büro ekipleri bir haftada 3 olayı aydınlatırken 6 kişiyi de cezaevine göndermiş oldu.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel