Trabzon'da 5 kişi tutuklandı!

Alınan bilgiye göre, ilçenin Dörtyol beldesi Tepegören Mahallesi'nde, Türk Telekom'a ait telefon kablolarını keserek bir kısmını çalan hırsızlar, kalan kısmı almak için bir gün sonra aynı yere gelince yakalandı.  Bir kamyonet ve bir otomobil ile olay yeri

Trabzon'da 5 kişi tutuklandı!

Alınan bilgiye göre, ilçenin Dörtyol beldesi Tepegören Mahallesi'nde, Türk Telekom'a ait telefon kablolarını keserek bir kısmını çalan hırsızlar, kalan kısmı almak için bir gün sonra aynı yere gelince yakalandı.

 

Bir kamyonet ve bir otomobil ile olay yerine gelen şahıslara, Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce suçüstü yapıldı.

 

Gözaltına alınan M.Ö, M.Ç, U.Ö, R.K. ve İ.U, karakoldaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların çaldıkları kablonun uzunluğunun yaklaşık 2 kilometre ve değerinin 11 bin lira olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler