Trabzon'da 5 günlük hava raporu

Mayıs Ayının ortalarına gelinmesine karşın havaların soğuk gittiği şu günlerde tüm yurtta yağışlar devam ediyor.Trabzon'da da soğuk hava ve yağış uzun süredir etkisini gösterirken soğuk ve yağışlı hava hafta sonuda hakim olması bekleniyor.Devlet Meteorolo

Trabzon'da 5 günlük hava raporu

Mayıs Ayının ortalarına gelinmesine karşın havaların soğuk gittiği şu günlerde tüm yurtta yağışlar devam ediyor.

Trabzon'da da soğuk hava ve yağış uzun süredir etkisini gösterirken soğuk ve yağışlı hava hafta sonuda hakim olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre Önümüzdeki 5 gün içerisinde Trabzon'da hava durumu şöyle:

14 Mayıs Cumartesi: Sağanak yağışlı bir gün beklenirlen en düşük sıcaklık 12 en yüksek sıcaklık ise 14 derece civarında olacak.

15 Mayıs Pazar: Sağanak yağış Pazar günü de devam edecek. En düşük sıcaklık 12 En yüksek sıcaklık 15 derece.

16 Mayıs Pazartesi: Çok bulutlu en düşük sıcaklık 11 En yüksek sıcaklık 16 derece.

17 Mayıs Salı: Güneş kendini  gösterecek. Parçalı bulutlu bir hava olacak günün en düşük sıcaklığı 13 en yüksek sıcaklığı da 18 derece civarında olacak.

18 Mayıs Çarşamba: Çarşamba günü  de hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 14 en yüksek sıcaklık 19 derece civarında.

 

trabzon_hava_durumu.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel