Trabzon'da 4+4+4 tepkisi

 Cumhuriyet İlköğretim Okulu önünde düzenlenen basın açıklamasında grup adına konuşan Eğitim Sen Şube Başkanı Muhammet İkinci, 4+4+4 sisteminin öğrencilerin psikolojilerini bozacağını söyledi. İkinci, “Milli Eğitim Bakanlığının 4+4+4 eğitim sistemi düzenl

Trabzon'da 4+4+4  tepkisi

 

Cumhuriyet İlköğretim Okulu önünde düzenlenen basın açıklamasında grup adına konuşan Eğitim Sen Şube Başkanı Muhammet İkinci, 4+4+4 sisteminin öğrencilerin psikolojilerini bozacağını söyledi.
 
İkinci, “Milli Eğitim Bakanlığının 4+4+4 eğitim sistemi düzenlmesinin getirdiği sorunlar giderek artarak devam ediyor. Ülkemizde kademeli eğitim sistemine ve bu kapsamda yapılan okul dönüşümlerine değil, eğitime daha fazla kaynak artırmaya, 24 kişilik sınıflara, öğretmenlerin, çalışma, özlük ve sosyal koşullarını iyileştirmeye, laik, bilimsel, demokratik ve parasız eğitimden herkesin eşit şekilde yararlanmasını sağlayacak düzenleme ve politikalara ihtiyaç bulunmaktadır” dedi.
 
Grup, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler