Trabzon'da 4 çocuk 2 yetişkin zehirlendi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gülbaharhatun Mahallesi’nde yaşayan bir aile sobadan zehirlendi. Edinilen bilgiye göre; evde yaşayan E.Ş ve F.Ş isimli çiftler evde sobadan zehirlendiklerini anlayarak 4 çocuklarını da alarak Numune Ha

Trabzon'da 4 çocuk 2 yetişkin zehirlendi

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gülbaharhatun Mahallesi’nde yaşayan bir aile sobadan zehirlendi. Edinilen bilgiye göre; evde yaşayan E.Ş ve F.Ş isimli çiftler evde sobadan zehirlendiklerini anlayarak 4 çocuklarını da alarak Numune Hastanesi Aciline gittiler.

Doktorların burada yapmış olduğu tetkikte 4 çocuk olan 6 kişilik ailenin sobadan sızan monoksit gazı ile zehirlendiklerini tespit etti. Tedavi altına alınan ebeveynler E.Ş ve F.Ş ile en büyüğü 4 en küçüğü 1 yaşında olan M.Ş, T.Ş, T.Ş ve K.Ş’nin sağlık durumklarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler