Trabzon'da 3 trafik kazası!

Trabzon'da 3 ayrı yerde meydana gelen trafik kazalarında toplam 13 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Sahil Yolu'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 4'ü Trabzon Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 3'ü i

Trabzon'da 3 trafik kazası!

Trabzon'da 3 ayrı yerde meydana gelen trafik kazalarında toplam 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sahil Yolu'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 4'ü Trabzon Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 3'ü ise Karadeniz teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Yeni Cuma Mahallesi'nde ise tek taraflı trafik kazası meydana gelirken bu kazada aynı aileden 5 kişi yaralanarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar daha sonra taburcu edildi.

Çömlekçi Mahallesi Tünel içinde meydana gelen kazada ise 1 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel