Trabzon'da 3 ilçeye operasyon 6 gözaltı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Kent genelinde başlatmış oldukları asayiş uygulamasında çok sayıda yasa dışı malzeme ele geçirirken 6 kişi hakkında da yasal işlem yaptı.Akçaabat, Çarşıbaşı, Of ve Arsin ilçesin

Trabzon'da 3 ilçeye operasyon 6 gözaltı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Kent genelinde başlatmış oldukları asayiş uygulamasında çok sayıda yasa dışı malzeme ele geçirirken 6 kişi hakkında da yasal işlem yaptı.

Akçaabat, Çarşıbaşı, Of ve Arsin ilçesinde yapılan çalışmalarda 300 kök Hint keneviri 6200 paket yurda kaçak yollardan sokuldukları öğrenilen kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre;  yasa dışı malzemelerin yakalandığı  A.Ç, A.H, M.S, O.S, K.K ve R.K Trabzon Cumhuriyet başsavcılığına sevk edilirken ele geçirilen malzemelere de el konulduğu öğrenildi. 

20140805_111638.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel