Trabzon'da 3 eve hırsız girdi

Çağlayan Beldesi Dereli Mahallesi'nde 3 eve giren kişi veya kişiler, ailelerin akrabalarının düğününe gitmesini fırsat bildi. Hırsızlar, ilk olarak mahalle muhtarı Cafer Sadıklar’a ait eve girdiler. Evin içinde bulunan 200 kilogram ağırlığındaki kasayı ca

Trabzon'da 3 eve hırsız girdi

Çağlayan Beldesi Dereli Mahallesi'nde 3 eve giren kişi veya kişiler, ailelerin akrabalarının düğününe gitmesini fırsat bildi. Hırsızlar, ilk olarak mahalle muhtarı Cafer Sadıklar’a ait eve girdiler. Evin içinde bulunan 200 kilogram ağırlığındaki kasayı camdan dışarı çıkaran şahıslar, bulundukların evin 70 metre uzağında ellerine geçirdikleri kazma ile kasayı parçaladılar. Kasa içindeki 45 Bin TL değerindeki altınları çalan hırsızlar daha sonra Necati Sadıklar’a ait eve girdiler. Bir

önceki soygunda olduğu gibi evden içeri pencereyi kullanarak giren şahıslar, evde bulunan kasa içindeki 15 Bin TL değerindeki altınları da aldılar. Hırsızların son durağı ise Enver Sadıklar’a ait ev oldu. Buradan da 300 TL civarında parayı alan hırsızlar, ortadan kayboldular.

Akrabasının düğününden eve erken dönen Necati Sadıklar evine hırsız girdiğini fark ederken, başına gelenleri anlattığı yakınlarının da evine hırsız girdiği ortaya çıktı.

Evi soyulan mahalle muhtarı Cafer Sadıklar, akrabalarıyla birlikte önceki akşam yeğenlerinin düğününe gittiklerini ve bu sırada planlı bir şekilde soyulduklarını iddia ederek "Yeğenimizin düğünü vardı. Arabalara binerek hep birlikte düğüne gittik. Evlerde kimse kalmadı. Arkamızdan düğüne gittiğimizi bilen hırsızlar 3 eve girerek altınlarımızı çaldılar. Kasayı evden 70 metre uzağa sürüklemişler. İçindeki altınları alınca kasayı bırakmışlar. Hırsızlığı planlı bir şekilde yapılmış bir iş olarak görüyorum. Kalabalık olduklarını düşünüyorum. Çünkü 200 kiloluk bir kasayı evin içinden alıp da dışarıya çıkarmak ve evin uzağına sürüklemek bir kişinin işi olmasa gerek. Benim zararım 45 Bin TL, diğer evin 15 Bin TL, üçüncü evden ise 300 TL civaranıda bir paraya almışlar" dedi.

Öte yandan jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler