Trabzon'da 25 bin ev ve iş yerine doğalgaz!

Trabzon Belediyesi ve AKSA işbirliği ile yapılan doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor.Trabzon'un Beşirli mahallesi bu akşam üzeri halkın ve milletvekillerinin katılımıyla doğalgaz verilmeye başlandı. Açılışa Trabzon Ak Parti Milletvekilleri Faruk Özal,

Trabzon'da 25 bin ev ve iş yerine doğalgaz!

Trabzon Belediyesi ve AKSA işbirliği ile yapılan doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor.

Trabzon'un Beşirli mahallesi bu akşam üzeri halkın ve milletvekillerinin katılımıyla doğalgaz verilmeye başlandı. Açılışa Trabzon Ak Parti Milletvekilleri Faruk Özal, Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar, 1 ve 2 Nolu Beşirli Mahallesi muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasında ilk konuşan Trabzon belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, öncelikli hedeflerinin halka hizmet olduğunu dile getirdi. Doğalgaz hattının yapımı sırasında aldıkları şikayetlere değinen Gümrükçüoğlu, vatandaştan özür dileyerek bu duruma açıklık getirdi. Boru hattının üzerinin kapatıldıktan sonra malzemenin oturma süresinin olduğunu söyleyen Gümrükçüoğlu bu süre zarfında yağan yağmurunda azizliği ile birleşen olumsuzluklar ortaya çıktı. Ama artık çalışmalar tamamlandığı için gerekli işlemler ile yolları düzgün hale getirdikleriini vurguladı. Ayrıca şu ana kadar 25 bin küsür ev ve iş yerine doğalgaz verdiklerini dile getiren Gümrükçüoğlu, bu sayının sene sonunda 35 bin ev ve iş yerine çıkacağınıda konuşmasına ekledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

'HER EVE BİR ARABA VE ÜÇ CEP TELEFONU DÜŞÜYOR'

 Gümrükçüoğlu'nun ardından konuşma yapan Trabzon Ak Parti Milletvekili Faruk Özak iktidar oldukları sürede yaptıkları çalışmalara değinerek şunları söyledi:

"Eskiden Türkiye baraj inşaatlarının bitmediğini, yol inşaatlarınında sorunlar yüzünden yapılamadığını bir yerdi. Ama geldiğimiz dönemden itibaren baraj ve yol yapımında rekorlar kırdık. Sağlık konusuna geldiğimizde 20 yıl öncesinde imrenerek baktığımız ülkeler artık bize imreniyor. Köyde hasta olan vatandaş helikopterle önce şehir hastanesine getiriliyor. Ardından durumuna göre uçakla başka illere sevkediliyor. Bu tamamen Türkiye'nin çağdaş ve modern bir ülke olduğunun kanıtıdır. Öte yandan Türkiye'de artık herkesin arabası var. Herkes istediği arabayı 750-1000 lira taksitle alabiliyor. Her eve bir araba düşecek. Her evde üç cep telefonu bulunuyor. Bunlar tamamen gelişmişlik örnekleridir." açıklamasında bulundu.

Ardından doğal gazın Trabzon için hayırlı olmasını dileyen Özak, Trabzon'da hava kirliliğininde en az ineceğini doğalgaz kullanımını arttıktan sonrada hiç kalmayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Açılış konuşmalarının ardından AKSA yetkililerinin verdiği doğalgazı ateşle alevlendirdikten sonra toplu fotoğraf çekildi ve açılış sona erdi.

20131011_192512.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler