Trabzon'da 20 hırsız tutuklandı

Haber61 – Haber Servisi  - Trabzon’da boş buldukları ev ve işyerlerine giren hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi. Araba hırsızlığından binalardan ayakkabı hırsızlığına kadar bir çok olayı aydınlatan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş  Şube Hırsızlık büro

Trabzon'da 20 hırsız tutuklandı

Haber61 – Haber Servisi  - Trabzon’da boş buldukları ev ve işyerlerine giren hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi. Araba hırsızlığından binalardan ayakkabı hırsızlığına kadar bir çok olayı aydınlatan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş  Şube Hırsızlık büro ekipleri; 2015 yılının ilk 2 ayında yapmış oldukları çalışmada 45 kişiyi gözaltına alarak haklarında soruşturma başlattı.

Mahkemeye sevk edilen ve haklarında hırsızlık iddiası olan 45 kişiden 20 kişi tutuklanarak Bahçecik Ceza Evine nakledildi. Öte yandan emniyet güçleri; vatandaşlara uyarıda bulundu. Balkon ve penceren giren ev hırsızlarına dikkat edilmesi gerekildiği uyarısı yapıldı. Trabzon’da hırsızların lüks sitelere dadandığı da dikkatlerden kaçmadı.  

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler