Trabzon'da 2 saatte 2 kaza

HABER61.NET-HABER SERVİSİTrabzon'da meydana gelen kaza korku dolu anlar yaşattı. Trabzon Liman karşısı dal-çık olarak adlandırılan araç alt geçitinde 2 saat içerisinde 2 kaza yaşandı. Yaklaşık 2.5 saat öncesinde zincirleme kazanın meydana geldiği yerde bu

Trabzon'da 2 saatte 2 kaza

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Trabzon'da meydana gelen kaza korku dolu anlar yaşattı. 

Trabzon Liman karşısı dal-çık olarak adlandırılan araç alt geçitinde 2 saat içerisinde 2 kaza yaşandı. Yaklaşık 2.5 saat öncesinde zincirleme kazanın meydana geldiği yerde bu sefer 20.30 sularında polis aracına çarptılar.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'dan Rize istikametine giden 61 LF 115 plakalı arac 61 A 4167 plakalı polis araçına çarparak durabildi. Kazanın şoku ile araç içerisinde bulunan polis memurları büyük panik yaşadı. Polislerin trafik kontrolü sırasında yaşadığı bu kazada da şans eseri yaralanan olmadı. Yol ulaşıma bir süre kapandı. 

 

 

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler