Trabzon'da 2 kişiye gasp iddiası

Trabzon'da, kendilerini polis olarak tanıtıp evlerine girdikleri 2 kişiyi silah tehdidiyle etkisiz hale getirerek bir miktar paralarını gasbettikleri öne sürülen 2 şüpheli kaçtı. Alınan bilgiye göre, Yeni Cuma Mahallesi Boztepe Caddesi'nde yer alan ve ola

Trabzon'da 2 kişiye gasp iddiası

Trabzon'da, kendilerini polis olarak tanıtıp evlerine girdikleri 2 kişiyi silah tehdidiyle etkisiz hale getirerek bir miktar paralarını gasbettikleri öne sürülen 2 şüpheli kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Yeni Cuma Mahallesi Boztepe Caddesi'nde yer alan ve olay öncesi uyuyan M. Y. (48) ile R. Y'nin (22) kaldığı dairenin kapısına gece saatlerinde gelen 2 şüpheli, kapıyı çaldıktan sonra kendilerini polis olarak tanıtıp kapının açılmasını istedi.

Uyanarak kapıyı açan M. Y. ile aynı dairedeki R. Y'yi silah tehdidiyle yere yatırarak etkisiz hale getiren şüpheliler, ardından bu kişilerin bin 225 lirasını alarak kaçtı.

Polis, eşkali belirlenen 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel