Trabzon'da 2 kişi ölü bulundu

Trabzon'un Arsin ilçesi girişinde 2 kişi ölü olarak bulundu.Edinilen ilk bilgilere göre Bugün saat 14.30 sıralarında Trabzon'un Arsin ilçesi Fatih Mahallesinde 2 kişi ölü olarak bulundu. Şahıslardan erkek olanın cesedi tarlada, bayan olanın cedesi ise evi

Trabzon'da 2 kişi ölü bulundu

Trabzon'un Arsin ilçesi girişinde 2 kişi ölü olarak bulundu.

Edinilen ilk bilgilere göre Bugün saat 14.30 sıralarında Trabzon'un Arsin ilçesi Fatih Mahallesinde 2 kişi ölü olarak bulundu. Şahıslardan erkek olanın cesedi tarlada, bayan olanın cedesi ise evin içerisinde bulunduğu öğrenildi. Ayrıca şahısların karı- koca oldukları ve soyisimlerinin Düzenli olduğu öğrenildi.

 

ŞAHISLARIN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Arsin'de ölü halde bulunan şahısların kimliklerinin İbrahim(55) ve Azeri uyruklu Nana(47) Düzenli olduğu öğrenildi.

EVDE KANLI BIÇAK

Cesedin bulunduğu evin içerisinde ise kanlı bıçak bulundu. Bu nedenle olayın bıçaklı saldırı olduğu olgusu üzerinde duruluyor.

SON DURUM

Olayla ilgili yapılan ilk incelemede evin dışındaki cesedin İbrahim Düzenli isimli şahsa ait olduğu, evin içindeki cesedin ise karısı Nana Düzenli’ye ait olduğu belirlendi. Yapılan ilk incelemelerde İbrahim Düzenli’nin eşi Nana Düzenli’yi bıçaklayarak öldürdükten sonra evinde dışında kendisini iple asarak intihar ettiği belirlendi. Olay yerine Cumhuriyet Savcısı gelirken, yapılan incelemenin ardından cesetlerin Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırılacağı öğrenildi.

DÜZENLİLERİN HAYATI

Bu arada, Trabzon'da bir otelde aşçılık yapan İbrahim Düzenli'nin eski eşinden 5 çocuğu olduğu, 1 yıl önce evlendiği Nana Düzenli'den ise çocuğu olmadığı öğrenildi. Nana Düzenli'nin de eski eşinden bir oğlu olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler