Trabzon'da 2 kişi göz altında !

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları ygulamada 806 gram kubar esrar ile 200 kadar gümrük kaçağı cinsel içerikli hap ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilg

Trabzon'da 2 kişi göz altında !

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları ygulamada 806 gram kubar esrar ile 200 kadar gümrük kaçağı cinsel içerikli hap ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde uygulama yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 1 araçta yaptıkları aramada 806 gram kubar esrar, başka bir araçta yaptıkları aramada ise 200 kadar gümrük kaçağı cinsel içerikli hap ele geçirdi.
 
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, cinsel içerikli hapların Gürcistan'dan getirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel