Trabzon'da 2 kilo 750 gram esrar!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarat çalışması sonucunda, Van'dan Trabzon'a toz esrar getirileceği tespit edildi. Güvenlik güçleri, yaptıkları takip sonucu Değirmendere Mahallesi

Trabzon'da 2 kilo 750 gram esrar!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarat çalışması sonucunda, Van'dan Trabzon'a toz esrar getirileceği tespit edildi.

Güvenlik güçleri, yaptıkları takip sonucu Değirmendere Mahallesi Su Kuyuları mevkisinde, Van'dan kente gelen bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada, yolculardan A.D'nin spor çantası içerisinde, piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 2 kilo 750 gram toz esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.D, emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili 2 kişinin daha arandığı, uyuşturucunun Trabzon bağlantılarının tespit edilmesi için güvenlik güçlerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Trabzon'da piyasaya sürüleceği tahmin edilen toz esrarın ise son yıllarda ilde yakalanan en yüksek miktarlı uyuşturucu maddelerden biri olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel