Trabzon'da 2 genç ölü bulundu

Trabzon'da iki arkadaş evinde ölü bulundu. Trabzon'un 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Ömer Terzioğlu Sokak No 4 Kat 3'te sobadan sızdığı gazdan dolayı zehirlendikleri tahmin edilen Muhammer A. ile Özge Ş. isimli iki arkadaş kaldıkları evde ölü bulundu.YEMEKTEN S

Trabzon'da 2 genç ölü bulundu

Trabzon'da iki arkadaş evinde ölü bulundu. Trabzon'un 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Ömer Terzioğlu Sokak No 4 Kat 3'te sobadan sızdığı gazdan dolayı zehirlendikleri tahmin edilen Muhammer A. ile Özge Ş. isimli iki arkadaş kaldıkları evde ölü bulundu.

YEMEKTEN SONRA SOBAYI YAKTILAR VE...

Haber61.Net'in edindiği bilgiye göre, bir süredir beraber oldukları belirtilen Muhammer A. ile Özge Ş. 3 gün önce oturdukları evde yemek yedikten sonra sobayı yakarak uyuya kaldılar. İki genç arkadaşından haber alamayan komşuları

Fotoğraflar için TIKLAYINIZ

155 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Polis ekipleri ise kapıyı çalmalarına cevap verilmeyince kapıyı kıran ekipler Özge ve Muhammer'in cansız bedenleri ile karşı karşıya kaldılar.

Öte yandan iki arkadaşın kısa bir süre sonra evlenecekleri öğrenildi.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler