Trabzon'da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu!

Araklı ilçesinde 27 kök Hint keneviri ele geçirildi.Araklı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, ilçeye bağlı Merkez Mahallesi'nde H.B. ve B.B'ye ait binanın çatı katında arama yapıldı. Aramada, branda ile çevrilmiş alanda plastik meyve sepetlerine ekilmiş 27 kö

Trabzon'da 2 ayrı uyuşturucu operasyonu!

Araklı ilçesinde 27 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Araklı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, ilçeye bağlı Merkez Mahallesi'nde H.B. ve B.B'ye ait binanın çatı katında arama yapıldı. Aramada, branda ile çevrilmiş alanda plastik meyve sepetlerine ekilmiş 27 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Olayla ilgili H.B. ve B.B'nin ifadesi alındı.

BİR OPERASYON DA BAHÇECİK'TE!

BİR OPERASYON DA BAHÇECİK'TE!
Trabzon’da Bahçecik Mahallesinde dün 16 sıralarında polisin yaptığı operasyonda evinin bahçesine hint keneviri eken bir kişi göz altına alındı.

Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis,  A.G (42) isimli şahsın evin bahçesinde yapılan aramalarda 18 adet hint keneviri ele geçirildi. Şüpheli ifadesinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel