Trabzon'da 19 tabanca ele geçirildi

Trabzon’da Nevruz dolayısıyla yapılan sıkı denetimler sonucunda son bir haftada 19 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyeti’nin Nevruz sebebiyle son bir hafta boyunca sıklaştırdığı denetimler neticesinde 2 bin 329 kişi sorg

Trabzon'da 19 tabanca ele geçirildi

Trabzon’da Nevruz dolayısıyla yapılan sıkı denetimler sonucunda son bir haftada 19 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyeti’nin Nevruz sebebiyle son bir hafta boyunca sıklaştırdığı denetimler neticesinde 2 bin 329 kişi sorgulanırken arama yapılan 19 kişiden ikisi kurusıkı olmak üzere 19 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Yapılan aramalarda ayrıca 8 bin 350 paket gümrük kaçağı sigaraya el koyuldu.

Öte yandan Trabzon genelinde otel ve restaurantlarda yapılan denetimler sonucunda fuhuş yaptığı belirlenen 20 yabancı uyruklu kadın yakalanarak sınır dışı edilirken, bu kişilere fuhuş yaptırdığı iddiasıyla 9 kişi hakkında ise yasal işlem yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel