Trabzon'da 158 köy ulaşıma kapalı

Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışı sebebiyle, Trabzon'da 158 köy yolu ulaşıma kapandı.Trabzon Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz'de bir süre önce etkili olmaya başlayan ve halen etkisini sürdüren kar yağışı dolayısıyla, Trabzon'un ilç

Trabzon'da 158 köy ulaşıma kapalı

Doğu Karadeniz'de etkili olan kar yağışı sebebiyle, Trabzon'da 158 köy yolu ulaşıma kapandı.

Trabzon Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz'de bir süre önce etkili olmaya başlayan ve halen etkisini sürdüren kar yağışı dolayısıyla, Trabzon'un ilçelerinden Of'ta 52, Hayrat'ta 18, Sürmene'de 6, Şalpazarı'nda 3, Tonya'da 8, Akçaabat'ta 5, Araklı'da 5, Beşikdüzü'nde 8, Çarşıbaşı'nda 6, Köprübaşı'nda 4, Çaykara'da 13, Dernekpazarı'nda 6, Düzköy'de 5, Maçka'da 9, Vakfıkebir'de de 10 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kentte, 55 ekip, 38 greyder ve 17 iş makinesi ile kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma yürütüyor.

Trabzon'un ilçelerinden Of'taki tüm köy yollarının ulaşıma kapalı bulunduğu, kentin ilçelerinden sadece Yomra ve Arsin'de kapalı köy yolu olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler