Trabzon'da 1,5 milyon $'lık tehdit!

Trabzon'da, bir iş yerinin eski hissedarı olan dedelerinden kaldığını iddia ettikleri 1. 5 milyon doları almak için iş yerinin eski ortağını ölümle tehdit ettikleri öne sürülen 2 kardeş yakalandı. Alınan bilgiye göre, Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başv

Trabzon'da 1,5 milyon $'lık tehdit!

Trabzon'da, bir iş yerinin eski hissedarı olan dedelerinden kaldığını iddia ettikleri 1. 5 milyon doları almak için iş yerinin eski ortağını ölümle tehdit ettikleri öne sürülen 2 kardeş yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvuran Hüseyin Salimoğlu, kent merkezindeki bir anonim şirketin eski ortaklarından olduğunu, 31 yıl önce kurulan şirketin yüzde 5 hissesine sahip Hüseyin Türedi'nin hisselerinin, şirket hisse artırımına girmediği için geçen yıl varislerine devredildiğini ve bu kişinin şirkette başka hissesi kalmadığını öne sürdü.

Bu olayın ardından Türedi'nin torunlarından Ü. Ş'nin şirkette hala alacaklarını olduğunu savunarak kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren Salimoğlu, Ü. Ş. ile kardeşi F. Ş'in daha sonra bazı kişiler aracılığıyla kendisine

"Biz ne olursa olsun 1. 5 milyon doları alacağız, ya da onu vuracağız" şeklinde haber gönderdiklerini belirtti.

Salimoğlu, F. Ş'nin kendisini sürekli rahatsız ettiğini, bunu kamera ile de tespit ettiğini, ayrıca otomobiliyle seyir halinde iken kendisini takip ettiğini ve can güvenliği olmadığını iddia ederek, Ü. Ş. ile F. Ş. kardeşlerden şikayetçi oldu.

Polisin F. Ş. ile Ü. Ş'yi yakaladığı, olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel