Trabzon'da 15 mahalle dernek kurdu

Trabzon'da Ortahisar ilçesine bağlı 15 mahalle bir araya gelerek Aygören Vadisi Derneğini kurup çalışmalarına başladı.Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Turgut ve kurucu 15 üye, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret ederek mahalleler ve dernek hakkında

Trabzon'da 15 mahalle dernek kurdu

Trabzon'da Ortahisar ilçesine bağlı 15 mahalle bir araya gelerek Aygören Vadisi Derneğini kurup çalışmalarına başladı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Turgut ve kurucu 15 üye, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret ederek mahalleler ve dernek hakkında bilgi verdi.

Vali Öz, derneğin yapacağı çalışmalara destek vereceklerini ifade ederek, "Özellikle eğitim alanında yapılacak faaliyet ve projelere Valilik olarak elimizden geldiğince destek olacağız" dedi.

Turgut ise derneğin amacının mahallelerin kültürel, sosyal değerlerinin korunup geliştirilmesi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Derneğimiz eğitim alanında her türlü faaliyet ve yardımların yapılarak birliktelik ve dayanışmanın sağlanması, ihtiyaç sahibi bireylere maddi ve manevi yardımların yapılması amacı ile kurulmuştur. Kurs, seminer, konferans ve paneller gibi eğitim çalışmaları gerçekleştireceğiz. İhtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek, fakir ailelere yardımda bulunmak için de çalışmalar yapacağız. Ayrıca, eğitim-öğretim, kültür, sanat ve spor alanlarında üyelerimize ve talep edenlere yönelik yarışmalar, toplantılar da düzenleyeceğiz."

 

Aygören Vadisi Derneği'nin 15 kurucu üyesi ve temsil ettikleri mahalleler ise şöyle:

"Hakan Turgut: Akkaya, Ömer Kıratlı: Gürbulak, Gülşah Kurtoğlu Turan: Uğurlu, Nihat Yılmaz: Yeşilova, Mustafa Yazıcı: Akyazı, Zafer Sel: Karakaya, Hakan Gürhan: Geçit, Mehmet Çelik: Ayvalı, Muhterem Karabina: Ağıllı, Muhammet Satılmış: Doğançay, Aytaç Beder: Gündoğdu, Hakkı Yazıcı: Yeşiltepe, Şükrü Demir: Yeniköy, Haydar Karamanlı: Fatih, Orhan Özdemir: Karlık" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler