Trabzon'da 1400 araç takibe takıldı

Trabzon'da 9 günlük kurban bayramı tatilinde şehrin 3 ayrı noktasına kurulan araç takip sistemi sayesinde çeşitli suçlardan dolayı aranan bin 400 kadar araç tespit edilerek gerekli işlem yapıldı.Edinilen bilgiye göre, şehrin giriş ve çıkışında bulunan 3 a

Trabzon'da 1400 araç takibe takıldı

Trabzon'da 9 günlük kurban bayramı tatilinde şehrin 3 ayrı noktasına kurulan araç takip sistemi sayesinde çeşitli suçlardan dolayı aranan bin 400 kadar araç tespit edilerek gerekli işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, şehrin giriş ve çıkışında bulunan 3 ayrı noktada bulunan "Araç Okuma Sistemi" sayesinde çeşitli suçlardan dolayı aranan bin 406 araç tespit edildi. Söz konusu araçlar, ‘kayıp ve plaka, hacizli yakalama, çalıntı" gibi suçlara karıştığı belirlenirken, 45 hacizli araca el konuldu.

Öte yandan Trabzon'da günde yaklaşık 60 bin kadar araç, araç okuma sisteminden geçiş yaparken, bayramda bu sayının çok üzerinde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel