Trabzon'da 13 kişi yakalandı

Trabzon’da genel asayiş uygulamaları devam ediyor.Şehir merkezi ve ilçelerde dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen aramalarda bin 990 şahsın GBT’sine bakılırken, çeşitli suçlardan aranan 13 kişi yakalandı. Aramalarda 2’si kuru sıkı olmak üzere 4 tabanca

Trabzon'da 13 kişi yakalandı

Trabzon’da genel asayiş uygulamaları devam ediyor.

Şehir merkezi ve ilçelerde dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen aramalarda bin 990 şahsın GBT’sine bakılırken, çeşitli suçlardan aranan 13 kişi yakalandı. Aramalarda 2’si kuru sıkı olmak üzere 4 tabanca ile 24 gram esrar ele geçirildi.

Şehir merkezinin giriş ve çıkışlarında yapılan yol kontrollerinde ise yaklaşık 600 araç kontrol edilirken, 47 sürücü hakkında işlem yapıldı. İl merkezinde ise 118 umuma açık restoran, otel ve kafelerde arama yapılırken, 4 kişi hakkında kabahatlar kanunundan işlem yapıldı.

Sulh Ceza Mahkemesi’nden alınan arama kararına istinaden yapılan arama ve operasyonlara bizzat emniyet Müdürü Ertan Yavaş koordine etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler