Trabzon'da 1 milyon makaron yakalandı

 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde yaptıkları uygulamada, bir milyona yakın gümrük kaçağı makaron sigara ele geçirdi.  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki

Trabzon'da 1 milyon makaron yakalandı

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde yaptıkları uygulamada, bir milyona yakın gümrük kaçağı makaron sigara ele geçirdi. 
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son 10 gün içinde şehrin farklı noktalarında 17 yere düzenlediği operasyonda çoğu kargo ile gönderilmek istenen 980 bin adet gümrük kaçağı makaron (tütünsüz çubuk sigara filtresi), 2 bin 620 paket gümrük kaçağı sigara, 14 adet uyuşturucu nitelikli ecstasy hap, 3,5 gram bonzai maddesi, 9 gram esrar, 1 silah ele geçirdi.
 
Operasyonlarla ilgili 17 şüpheli yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.
Öte yandan makaron sigaraların Hatay'dan giriş yapılmak suretiyle Suriye ve Irak'tan geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler