Trabzon'a yeni yaşam alanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde yapımına başlanan spor temalı parkta çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 4 milyon TL’lik maliyeti tamamen Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanmakta ol

Trabzon'a yeni yaşam alanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde yapımına başlanan spor temalı parkta çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 4 milyon TL’lik maliyeti tamamen Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanmakta olan park, 5 bin 653 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Trabzon’da bir ilk olma özelliği taşıyan spor temalı park, tamamlandığında bölgesinde önemli bir eksikliği gidermiş olacak. 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanan parkın içerisinde çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı otopark, kapalı spor salonu (kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash salonu) piknik alanı ve kafeterya bulunuyor.

“ÇOK GÜZEL BİR YAŞAM ALANI DAHA YÜKSELİYOR”

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, söz konusu yatırımın adından da anlaşılacağı gibi spor ağırlıklı bir yaşam alanı olduğunu ifade ederken, “İnşaatın tamamlanmasının ardından mahallemiz çok güzel bir yaşam alanına kavuşacaktır. Spor temalı parkımız hem büyüklüğü, hem maliyeti, hem de vatandaşlarımıza sunacağı olanaklar açısından dev bir yatırımdır. Şehrimize böylesine güzel bir yatırımı kazandırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler