Trabzon'a tüm seferler iptal edildi

Trabzon'da sabah saatlerinden bu yana etkili olan sis hava ulaşımını olumsuz etkilerken, yapılan bazı uçak seferlerinin ardından Trabzon bağlantılı tüm uçak seferlerinin iptal edildiği belirtildi.Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden alı

Trabzon'a tüm seferler iptal edildi

Trabzon'da sabah saatlerinden bu yana etkili olan sis hava ulaşımını olumsuz etkilerken, yapılan bazı uçak seferlerinin ardından Trabzon bağlantılı tüm uçak seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, hava trafiği olumsuz etkilendi.

Trabzon’a İstanbul ve Ankara'dan bu akşam ve gece yapılması planlanan tüm uçuşlar iptal edilirken, yetkililer, sisin etkisini yitirmesiyle yarın sabahtan itibaren uçuşların normale dönmesini beklediklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler