Trabzon'a o konuyu anlatacaklar!

Türkiye genelinde 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut , 2009 yılından

Trabzon'a o konuyu anlatacaklar!

Türkiye genelinde 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut , 2009 yılından itibaren Sosyal Güvenlik Haftasının kutlandığını belirterek hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Vatandaşların hak ve yükümlülükleri ile kayıt dışı kayıt dışı istihdam konusunda bilgilendirmenin önemine işaret eden Bulut, “Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl tüm yurtta 16 Mayıs’ı içine alan hafta ’Sosyal Güvenlik Haftası’olarak kutlanmaktadır. 2009 yılından itibaren geleneksel olarak kutlanmaya başlanılan Sosyal Güvenlik haftası bu yıl 12-18 Mayıs 2014 tarihleri arasında kutlanacaktır.

Toplumda sosyal güvenlik konusundaki farkındalığın artırılması, özellikle vatandaşların hak ve yükümlülükleri ile kayıt dışı istihdam konusunda bilgilendirilmesi amacına hizmet etmesi yönüyle ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ büyük önem arzetmektedir. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Sosyal Güvenlik Haftası Trabzon genelinde İl Müdürlüğümüzce düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. Hafta boyunca kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, okullar, üniversite öğrencileri ziyaret edilerek sosyal güvenlik anlatılacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel