Trabzon'a Lojistik gecikmesin

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’un Trabzon’da yapılacak lojistik merkezin yeri için Çamburnu’nun yeterli ve en uygun mevki olduğu yönündeki düşüncesine tam destek verdi.Lojistik merkezin kurulacaksa bir an ö

Trabzon'a Lojistik gecikmesin

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’un Trabzon’da yapılacak lojistik merkezin yeri için Çamburnu’nun yeterli ve en uygun mevki olduğu yönündeki düşüncesine tam destek verdi.

Lojistik merkezin kurulacaksa bir an önce kurulması gerektiğini kaydeden Canalioğlu, “Trabzon’un artık kronikleşmiş bir özelliği var. Bir şeyi çok uzatıp tartışıyoruz. Yaptık yapacağız, yaptık yapacağız, aylar yıllar böyle geçiyor.

Yıllardan beri toplantılar yapıyoruz ama bir arpa yolu yol alamıyoruz. Demiryolu, güney çevre yolu bunun örnekleridir. Bütün bunlardan sonra lojistiği de bir 10 yıl konuşmayalım. Çamburnu yer olarak uygundur.

Teknik elemanların da yer noktasında kararı verip harekete geçilmesi gerekiyor” dedi. Lojistiğin etüdünü de iyi yapmak gerektiğini kaydeden Canalioğlu, “İnsanları oyalamanın anlamı yok. Trabzon’da işsizlik oranı her geçen gün artıyor. Olduğumuz yerde patanaj yapıyoruz. Lojistik merkezin bağlantılarını iyi kurmamız gerekiyor. Süratle sonuç alıcı adımların atılması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler