Trabzon'a ilk defa...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bugün Samsun’dan start verirken, yarın Erzurum’da olacak. Son mitingini Konya’da gerçekleştirecek olan Erdoğan’ın Trabzon’da programı olmadığı öğrenildi.  AK PARTİ, 10 Ağustos’ta yapılacak ola

Trabzon'a ilk defa...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bugün Samsun’dan start verirken, yarın Erzurum’da olacak. Son mitingini Konya’da gerçekleştirecek olan Erdoğan’ın Trabzon’da programı olmadığı öğrenildi. 
 
AK PARTİ, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Köşk seçimine yönelik bir program hazırladı. Programa göre, seçim öncesi Erdoğan’ın son mitingi Konya’da olacak. Başbakan, yakın bir zamanda Trabzon ve Rize'ye gittiği için bu iki şehirde miting düzenlemeyecek.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 5 Temmuz’da Samsun ve 6 Temmuz’da da Erzurum’da miting düzenleyecek. Başbakan Erdoğan burada ve daha sonraki yapacağı konuşmalarda 30 Mart'ta yapılan yerel seçim havasından farklı bir üslup takınacak. Başbakan Erdoğan’ın asıl seçim kampanyasını ise 11 Temmuz’da İstanbul’da “Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi”ni açıkladıktan sonra başlatacak. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Mustafa Şentop ve AK Parti sözcüsü Hüseyin Çelik vizyon belgesi için yoğun bir çalışma yürütüyor.
 
İstanbul'daki görkemli programda hem seçim kampanyasında kullanılacak görsel materyaller, hem yeni sloganlar hem de seçim şarkıları tanıtılacak. Zira Başbakan Erdoğan seçimlerde görsel, slogan, şarkı ve reklamlara büyük önem veriyor.
 
İHSANOĞLU'NUN MEMLEKETİNE DE GİDECEK
 
11 Temmuz’a kadar 5 şehre gidecek olan Başbakan Erdoğan; 8 Temmuz Salı günü Denizli’de, 9 Temmuz Çarşamba günü Tokat’ta, 10 Temmuz Perşembe günü ise CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun memleketi Yozgat’ta olacak.
 
BAŞBAKAN FİNALİ KONYA 
 
İLE YAPACAK
 
Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'tan edinilen bilgiye göre, 18 Temmuz Bursa; 2 Ağustos'ta İzmir; 3 Ağustos'ta İstanbul; 8 Ağustos'ta Ankara'ya gidecek olan Başbakan Erdoğan son olarak 9 Ağustos'ta Konya'ya gelecek. Dolayısıyla Erdoğan, finali Konya'da yapmış olacak. Başbakan, yakın bir zamanda Trabzon ve Rize'ye gittiği için bu iki şehirde miting düzenlemeyecek.
 
RAMAZAN'DAN SONRA MİTİNG SAYISI İKİYE ÇIKARTILACAK
 
Ramazan ayı boyunca yoğun sürecek olan miting programları, Ramazan Bayramı’yla birlikte daha da yoğunlaşacak. Ramazan’da bir günde bir miting; bayramla beraber ise miting sayılarının ikiye çıkartılacağı belirtildi.
 
Başbakan Erdoğan’ın Antalya, Şanlıurfa, Balıkesir, Ordu, Adana, Mersin, Van, Diyarbakır, Manisa, Sakarya, Kocaeli, Aydın, Mardin, Gaziantep vs. gibi şehirlerde düzenleyeceği miting programı ise daha sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler