Trabzon'a ikinci el oto galeri

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İkinci El Oto Galericileri Sitesi’nin yapımına başlandığını söyledi. Gümrükçüoğlu Deliklitaş mevkiinde bulunan İpekyolu Sanayi Sitesi ile belediye yeni teknik hizmet birimleri arasında kalan yaklaşık 2

Trabzon'a ikinci el oto galeri

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu İkinci El Oto Galericileri Sitesi’nin yapımına başlandığını söyledi. 

Gümrükçüoğlu Deliklitaş mevkiinde bulunan İpekyolu Sanayi Sitesi ile belediye yeni teknik hizmet birimleri arasında kalan yaklaşık 20 dönüm alanda 13 blok halinde yapılacak ve içerisinde 52 adet galeri ile sosyal tesislerin yer alacağı İkinci El Oto Galericileri Sitesi ile birlikte bu mesleği icra eden esnafların daha rahat ortamda hizmetlerini sürdüreceğini belirtti.

Galericilerinin daha iyi ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak için ikinci el oto galericileri 450.20120123113443.jpg

sitesinin projesini tamamlandığını ve ihale edildiğini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “İhaleyi alan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Deliklitaş mevkiinde bulunan İpekyolu Sanayi Sitesi ile belediye yeni teknik hizmet birimleri arasında kalan yaklaşık 20 dönüm alanda modern bir site yapacağız.

13 bloktan oluşacak ve içerisinde 52 adet galeri ile sosyal tesislerin yer alacağı ikinci el oto galericileri sitesi ile birlikte bu mesleği icra eden esnafımız daha rahat ortamda hizmetlerini sürdürecek. Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte inşaat çalışmaları daha hızlı bir şekilde sürecek.

Daha modern ve rahat bir ortamda mesleklerini icra edecek esnafımıza bu güzel hizmetin sunulması için bizlere her zaman destek veren İkici El Oto Galericiler Derneği Başkanı Hüseyin Reis ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler