Trabzon'a dönerken kaza yaptılar

Gümüşhane’de bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle yolda ki kasislerden kaçan araç, menfeze düştü. Edinilen bilgilere göre meydana gelen kazada, Erzurum’da okuyan çocuğunu ziyaret ettikten sonra Trabzon’a dönen S

Trabzon'a dönerken kaza yaptılar

Gümüşhane’de bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, bölünmüş yol çalışmaları nedeniyle yolda ki kasislerden kaçan araç, menfeze düştü. 

Edinilen bilgilere göre meydana gelen kazada, Erzurum’da okuyan çocuğunu ziyaret ettikten sonra Trabzon’a dönen Süleyman Zengin (47), Gümüşhane’nin Tekke Beldesi çıkışında menfeze düştü.
 
06 BL 8542 plakalı kamyoneti ile yağış nedeniyle su birikintisi ile dolan kasise düşen Zengin, bir başka kasisten kaçmak isterken panik yaparak yol kenarındaki menfeze düştü. Kazanın ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılan Zengin, kendisinin de Gümüşhane-Trabzon yolundaki bölünmüş yol inşaatında duvar ustası olarak çalıştığını ve kaza yaptığı bölgedeki yüklenici firma hakkında şikayetçi olacağını söyledi.
 
Yolda hiçbir uyarı levhasının olmadığını, firmanın hatası yüzünden böyle bir kaza yaptığını kaydeden Zengin, “Erzurum-Gümüşhane karayolunun Tekke Beldesinin çıkışında yer alan bölüm kasislerle dolu. Yağmurda yağınca kasisleri su doldurdu. Derin bir kasise girdikten sonra başka bir su birikintisinden kaçmak isteyince kontrolden çıktık ve 3 metrelik menfeze düştük. Böyle çalışma olmaz. Bizi Allah korudu. O firmadan şikayetçi olacağım.” dedi.
 
Kazanın ardından burnunun üzerine menfeze düşen araçta bulunan Temel Turan (49) ve Onur Turan (46) hafif yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi edilirken, araç çekici yardımı ile çekilerek otoparka kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Öte yandan aylardan beri aynı bölgede yapılan çalışmanın sonlanmaması Gümüşhane-Erzurum-Erzincan karayolundaki araç sürücülerinin yaşamalarını ve karayolu trafik güvenliğini de tehlikeye atıyor.
 
Uzun süreden beri kamulaştırma ve müteahhit sorunu yaşanan bölgedeki çalışma nedeniyle yolda sürekli şeritlerin değiştirildiğini, özellikle karanlıkta ışıklı uyarıların yapılmadığını, yolda sık sık kaza olduğunu kaydeden bölge sakinleri Karayollarından burada ki çalışmanın daha ciddi ve insan hayatını tehlikeye atmayacak şekilde yapılması noktasında ilgili firmayı uyarmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler