Trabzon'a demiryolu gelmeli!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve İşletme Bölümleri- Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)- Lojistik Derneği (LODER)  işbirliğiyle,  "III. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri” konulu kongre düzenledi. Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Ko

Trabzon'a demiryolu gelmeli!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve İşletme Bölümleri- Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)- Lojistik Derneği (LODER)  işbirliğiyle,  "III. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri” konulu kongre düzenledi.

 Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve Haber61 TV'nin canlı olarak yayınladığı kongrede bir çok önemli isim Haber61 TV'ye özel açıklamalar yaptı.

Bu isimlerin başında gelen Trabzon Ticaret Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu Trabzon'un lojistik merkez olması gerektiğini söyledi.

Kongrede Haber61 TV canlı yayınında sorularımızı yanıtlayan Hacısalihoğlu "Trabzon olarak uzun süreden beri yaptığımız çalışmalarımız doğrultusunda gördüğümüz şu ki Trabzon'un bir lojistik merkez olması gerekmektedir. Çalışmalarımızın sonucunda projelerimizn yürütmesi devam etmektedir. Şu andaki üretim merkezlerine baktığımız zaman üzerine durulması gereken en büyük konu lojistik konusunda Trabzon'un merkez olması gerektiğidir. Trabzon'u dikkate aldığımız zaman Rusya, Ermenistan, Türk ülkeleri, Kafkaslar'a hakim olan bir şehir. Bu nedenle Trabzon için lojistik projeleri oldukça önemlidir" dedi.

Trabzon'a demiryolu ağı yapılması gerektiğini de belirten Hacısalihoğlu "Lojistik deyince akla komple bir taşımacaılık ve demiryolu ağı geliyor. Trabzon'u bir merkez olarak düşündüğümüzde Havayolu, karayolu ve deniz yolu var ve bir tek demiryolu eksik. Devletimizin çalışmaları noktasında Trabzon'a bir demirolu ağı şebekesi programlandı. Trabzon'a kesinlikle bir demiryolu ağı gelecek. Özellikle Batum'dan buraya kadar demiryolu ağı olması gerekmektedir. Başbakanıızn da bu konuya bakışı oldukça olumlu. Bu konuda çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Haber: Haber61 TV / Haber.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler