"Trabzon'a çok katkı sağlayacak"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Yalıncak Mahallesi'nde yapımı devam eden 5 yıldızlı otelin inşaatta incelemelerde bulundu.İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Öz, otelin kaba inşaatının bitirilme aşamasına geldiğini ve 2015'te tamamlanmasının pla

"Trabzon'a çok katkı sağlayacak"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Yalıncak Mahallesi'nde yapımı devam eden 5 yıldızlı otelin inşaatta incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Öz, otelin kaba inşaatının bitirilme aşamasına geldiğini ve 2015'te tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Öz, Trabzon'da yapılacak otelin turizme önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "Trabzon da turizmde önemli mesafeler aldık. Turizmi her alanda geliştirmek istiyoruz. İlimize gelen turistlerin konaklayabilmeleri için önemli çalışmalar yapılıyor. Yalıncak'ta yaptırılan bu tesis de bu çalışmalarda çok önemli yere sahip. Yaklaşık 350 oda ve 700 yatak kapasiteli otelin kaba inşaatı bitme aşamasına geldi" dedi.

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Öz, "Otelin önümüzdeki turizm sezonuna yetişmesi hedefleniyor. Bu tesis ve diğer tesisler hizmete sokulduğunda Trabzon'da var olan doğa, yayla ve inanç turizminin potansiyeli daha da gelişecektir. Kongre ve seminerlere yönelik toplantıların yapılabileceği bu tür mekanlar bizlere önemli açılımlar sağlayacaktır. Tesisin şimdiden ilimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler