Trabzon'a "büyükşehir" müjdesi!

Başbakan Erdoğan ulusal planlamadaki 'çılgın proje'sini Kahramanmaraş'ta açıkladı. Erdoğan, seçimden sonra nüfusu 750 binin üzerinde olan illerin büyükşehir olması için kanun tasarısı hazırladıklarını söyledi. Erdoğan, "şu anda 11 il bu hakkı kazandı" ded

Trabzon'a "büyükşehir" müjdesi!

Başbakan Erdoğan ulusal planlamadaki 'çılgın proje'sini Kahramanmaraş'ta açıkladı. Erdoğan, seçimden sonra nüfusu 750 binin üzerinde olan illerin büyükşehir olması için kanun tasarısı hazırladıklarını söyledi. Erdoğan, "şu anda 11 il bu hakkı kazandı" dedi.

 

Seçim gezilerine ara vermeksizin devam eden Başbakan Erdoğan Pazar günü Kahramanmaraş'ta halkla buluştu.

 

En son İstanbul için çılgın projesini açıklayan Erdoğan bu kez tam 11 kent için müjdeli haberi verdi kürsüden.

 

Tasarının 12 Haziran'dan hemen sonra Meclis gündemine geleceğini söyleyen Erdoğan verdiği güzel haberle Kahramanmaraşlıları coşturdu.

 

Başbakan Erdoğan'ın bu açıklamasına göre büyükşehir olmaya aday iller; Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Kahramanmaraş, Manisa, Muğla, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van olarak sıralanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler