Trabzon’a bir otel daha geliyor

Trabzon’da otel yatırımları tüm hızıyla sürüyor.Daha öncede gündeme gelen fakat ne zaman yapılacağı belli olmayan Trabzon Boztepe’ye yapılacak 5 yıldızlı otel için çalışmalar başladı.Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Trabzon’un en güzel mekanlarından b

Trabzon’a bir otel daha geliyor

Trabzon’da otel yatırımları tüm hızıyla sürüyor.

Daha öncede gündeme gelen fakat ne zaman yapılacağı belli olmayan Trabzon Boztepe’ye yapılacak 5 yıldızlı otel için çalışmalar başladı.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Trabzon’un en güzel mekanlarından biri olan, gün içinde yerli ve yabancı bir çok turisti ve Trabzonlu vatandaşları ağırlayan Boztepe’deki Ali Şükrübey parkı ve çevresi ile Boztepe futbol sahasının 11 Milyon TL bedelle Türkiye’nin bir çok yerinde otelleri bulunan İsmet Ayyıldız’a satıldığı iddia edildi.

Bu konuda yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmazken otel inşaatının ne zaman başlayacağı ileriki zamanlarda netlik kazanacak.
    
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel