Trabzon'a bir 5 yıldızlı otel daha!

Türk Telekom’un Trabzon’un Yalıncak Belde’sin deki arazisi Doğuş Holding tarafından satın alındı.Türk Telekom’un Trabzon’un Yalıncak Beldesi'nde ki arazisi Doğuş Holding tarafından satın alındı. 31.07.2013 tarihinde yapılan ihale sonucunda Trabzon’un en k

Trabzon'a bir 5 yıldızlı otel daha!

Türk Telekom’un Trabzon’un Yalıncak Belde’sin deki arazisi Doğuş Holding tarafından satın alındı.

Türk Telekom’un Trabzon’un Yalıncak Beldesi'nde ki arazisi Doğuş Holding tarafından satın alındı. 31.07.2013 tarihinde yapılan ihale sonucunda Trabzon’un en kıymetli arazilerinden biri Doğuş Holdigin oldu.

18.5 dönümlük araziyi 14.5 milyon TL ye satın alan ve araziye 5 yıldız bir otel yapmayı planladığı öğrenilen Doğuş Holdingin yatırımını en kısa sürede gerçekleştirmesi bekleniyor. Son yıllar da Turizm açısından çok büyük bir gelişme gösteren Trabzon’a büyük yatırımcıların ilgisi Trabzon’un bir cazibe merkezi olduğunun göstergelerinden birisidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel