Trabzon'a 8 katlı otopark yapılıyor

Trabzon Belediyesi, Kemerkaya Mahallesi’nde bulunan ve daha önce Belediye İmar Müdürlüğü olarak kullanılan binanın yıkımına başladı. Yıkımın süratle sürdürülen binanın yerine katlı otopark yapmayı planlayan belediye otoparkın hizmete girmesiyle birlikte b

Trabzon'a 8 katlı otopark yapılıyor

Trabzon Belediyesi, Kemerkaya Mahallesi’nde bulunan ve daha önce Belediye İmar Müdürlüğü olarak kullanılan binanın yıkımına başladı. Yıkımın süratle sürdürülen binanın yerine katlı otopark yapmayı planlayan belediye otoparkın hizmete girmesiyle birlikte bölgedeki otopark sorununu büyük oranda çözüme kavuşturmuş olacak.

Söz konusu alanda 4’ü yer altı, 4’ü yer üstü olmak üzere 8 katlı 371 araçlık asansörlü otopark yapmak için harekete geçen belediye ayrıca, Tanjant Hacıkasım mevkiinde 270 , Ahi Evren Hastanesi yanında ise toplam 7 katlı 250 araç kapasiteli otopark yapmayı planlıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kent içerisinde otopark soruna çözüm bulmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Kemerkaya Mahallesi’nde bulunan ve daha önce belediye imar müdürlüğü olarak kullanılan binanın yerinde katkı otopark yapmayı planlıyoruz. Projesi tamamlanan ve ihale hazırlıkları sürdürülen otoparkın hizmete girmesiyle birlikte özellikle Meydan bölgesinde otopark sorununun çözümüne önemli bir katkı sağlamış olacağız. Bunun yanında kent genelinde otopark yapmak için proje çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel