Trabzon'a 66 yeni araç alındı

Trabzon Belediyesi önünde yapılan araç tanıtımı ile Trabzon Belediyesine 66 araç kazandırıldı.Araç ve İş Makinelerinin kurdele kesimini Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı.Tanıtımda konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  “

Trabzon'a 66 yeni araç alındı

Trabzon Belediyesi önünde yapılan araç tanıtımı ile Trabzon Belediyesine 66 araç kazandırıldı.

arac_tanitim1.jpg

Araç ve İş Makinelerinin kurdele kesimini Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı.

arac_tanitim2.jpg

Tanıtımda konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,  “30 senedir Trabzon Belediyesine yeni araç alınmamıştı. 1,5 yıl içersinde 10 adet yeni otobüsle yeni bir hizmet anlayışıyla yola çıktık. Biz göreve başlayalı beri 66 araçla Trabzon’u buluşturduk. Bunlar kafidir demiyoruz, yolumuza devam edeceğiz. Biz bunları 7’den 70’e Trabzon’un halkıyla beraber gerçekleştirdik,belediyemizdeki arkadaşlarımızla iş birliği ve bir bütün olarak hareket ettik.Benim Belediyem Halkın yansımasıdır.Yeni otobüslerimizde engelli arkadaşlarımızı da düşündük ve onların da toplu taşıma araçlarımızdan rahatça faydalanmaları, otobüslere kendi araçlarıyla binebilmeleri için basamaksız kapaklarımız var.Yolumuza devam edeceğiz, desteğini bizde esirgemeyen  tüm Trabzon halkına AKP yönetiminde ve il teşkilatında bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler