Trabzon'a 5 yıldızlı yeni otel

 Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık, İl Özel İdaresi’nden Defterdarlığa devredilen arazide  yapılacak olan beş yıldızlı otelin ihalesini alan Anda Gayrimenkul İnşaat Şirketi yetkililerini otel sözleşmesini imzalamak üzere makamında kabul etti. Sözleşme, Val

Trabzon'a 5 yıldızlı yeni otel

 

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık, İl Özel İdaresi’nden Defterdarlığa devredilen arazide  yapılacak olan beş yıldızlı otelin ihalesini alan Anda Gayrimenkul İnşaat Şirketi yetkililerini otel sözleşmesini imzalamak üzere makamında kabul etti.
 
Sözleşme, Vali Kızılcık’ın yanı sıra  İl Defterdarı Enver Çokyiğit ve Anda Gayrimenkul Şirket müdürü Amer Al Shava tarafından imzalandı.
 
Trabzon’da turizm sektöründe yetersiz olan yatak kapasitesini yapılacak olan otellerle artırmayı  hedeflediklerini belirten Vali Kızılcık  “ Böylelikle uluslararası organizasyonlarda bu konuda sıkıntı yaşamayacağız.Trabzon alternatif turizm destinasyonları bakımından önemli bir potansiyele sahiptir. Bu nedenle yapılacak otelimiz tamamlandığında konaklama ihtiyacımızın karşılanmasını sağlayacaktır“ dedi .
Anda Gayrimenkul Şirketi yetkililerinden  otelin inşaatına  en geç dört ayda başlama sözü alan Vali Kızılcık” Uzun zamandır beraber çalıştığımız bir projeyi ayrı bir boyuta taşımanın heyacanını yaşıyoruz.  Bu boyutu istenilen çok daha kısa sürede aşarak inşaat safhasına geçer ve  otelimizi daha kısa sürede hizmete açmış oluruz. Sözleşmede olan hükümler çerçevesinde bir yıllık proje süresi öngörülüyor. Siz bu projeyi daha önceden hazırladığız için çok daha kısa sürede bitirmiş olacaksınız. İnşaat aşamasında gecikmelerin olmaması için  4 ay içerisinde inşaata başlanmış olacak” dedi.
 
Anda Gayrimenkul İnşaat Şirketi Müdürü Prof Dr. Amer Al Shava otelle ilgili yaptığı açaıklamada” çalışmalarımızda üç dört aylık dönem  içinde projelendirme aşamasını bitirip inşaata başlamayı düşünüyoruz. Trabzon özelinde bazı değişik fikirlerimiz var. Projeyi büyütmeyi planlıyoruz“dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel