Trabzon'a 5 yıldızlı otel mi yapılacak

Trabzon’un dün turizm anlamında çok önemli misafirleri vardı. Trabzon’a 5 yıldızlı bir otel kazandırmak adına büyük mücadele veren ve geniş kamuoyu desteğini arkasına alan Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD), İl Özel İdaresine ait araziyi 25 Ocak’ta y

Trabzon'a 5 yıldızlı otel mi yapılacak

Trabzon’un dün turizm anlamında çok önemli misafirleri vardı. Trabzon’a 5 yıldızlı bir otel kazandırmak adına büyük mücadele veren ve geniş kamuoyu desteğini arkasına alan Trabzon Genç İşadamları Derneği (TGİAD), İl Özel İdaresine ait araziyi 25 Ocak’ta yapılacak ihale sonucu almak için girişimlerine hız verdi. Avan Proje ve teknik şartları hazırlayarak ihale tarihini bekleyen TGİAD AŞ. dünya da 7500 oteli bulunan Amerikalı Ramada Plaza Otellerinin Üst Markası Olan Wyndham Oteller Grubu’nun Orta ve Doğu Avrupa’dan Sorumlu Grup Başkanı Christian Michel, Ramada Otelleri Türkiye Genel Müdürü Ahmet Sezici, Öz İnşaat ve Ramada Otelleri Proje Müdürü Erol Yılmaz ve Ramada Plaza Ankara’nın Yetkililerinden Sema Satılmış ve M.Kaşif Battal’ı Trabzon’da ağırladı.

İl Özel İdaresine ait arazide incelemelerde bulunan heyet, “TGİAD ile uzun zamandır hem proje noktasında hem mali fizibilite anlamında istişare de bulunuyoruz. Bugün geldiğimiz noktada TGİAD AŞ. ‘nin iyi bir konumda olması bizi çok mutlu etmiştir, dedi. Wyndham Oteller Grubu Avrupa Grup Başkanı Christian Michel ise “Trabzon’a daha önce Batum’a gitmek üzere gelmiştim. TGİAD’ın daveti üzerine Amerika’dan Trabzon’a geldim. Araziyi inceledik, TGİAD AŞ. ile görüşmelerde bulunup, şehri görme fırsatı elde ettim. Dünyanın en büyük otel grubu olan Wyndham Oteller Grubu’nun temsilcisi olarak Trabzon’dan çok olumlu ayrılıyorum. Oteller gurubu olarak TGİAD AŞ. bizi proje ve mali fizibilite noktasında tatmin etti. Trabzon gibi tarihi geçmişi çok güçlü olan bir ilde Ramada Plaza Oteli’nin açılması bizi çok mutlu edecektir. Bu bağlamda TGİAD AŞ.’nin oteller grubu olarak tamamıyla arkasındayız”dedi.

TGİAD AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kurt ise misafirlerimizi güzel Trabzon’umuzda ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte bir mücadele örneği ortaya koyduk. 25 Ocak’ta da kazananın Trabzon olması noktasında üzerimize düşen ne varsa yerine getirerek Trabzon’umuza 5 yıldızlı dünyaca ünlü bir otel kazandıracağız, ihaleye hazırız, dedi. Kurt, bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Sayın Bakanımız Faruk Özak’a, Sayın Valimiz Recep Kızılcık’a, Trabzon Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, Ticaret odası başkanımız Suat Hacısalihoğlu’na, tüm milletvekillerimize, tüm Sivil toplum kuruluşlarına ve Trabzon halkına teşekkürü bir borç biliyoruz, dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel