Trabzon'a 5 milyon 640 bin lira destek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yılın ilk çeyreğinde belediyelere atıksu artıma, içme suyu, bisiklet yolu, çöp kamyonu ve kentsel dönüşüm konularında 5 milyon 640 bin lira maddi destekte bulundu. Bakanlık, Türkiye genelinde siyasi parti ayrımı gözetmeksizi

Trabzon'a 5 milyon 640 bin lira destek
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yılın ilk çeyreğinde belediyelere atıksu artıma, içme suyu, bisiklet yolu, çöp kamyonu ve kentsel dönüşüm konularında 5 milyon 640 bin lira maddi destekte bulundu.
 
Bakanlık, Türkiye genelinde siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerin altyapı, atıksu arıtma, içme suyu, bisiklet yolu, çöp kamyonu ve kentsel dönüşüm konularında desteğini sürdürüyor. Bakanlık, Isparta, Trabzon, Rize, Denizli, Sinop, İstanbul ve Batman belediyelerine yılın ilk dört ayında 5 milyon 640 bin lira maddi destekte bulundu. Yapılan yardımlar sayesinde belediyeler yarım kalmış projelerini bitirecek. 
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Baş yılın ilk çeyreğinde 5 milyon liradan fazla yardımda bulunduklarını bu yardımların artarak devam edeceğini belirtti. Baş, “Yaptığımız bu yardımların temel amacı yerel idarelerin güçlenmesi ve halkımızın refah seviyesinin yükselmesidir. Bakanlık olarak biz yerel idarelerin her zaman yanındayız ” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler