Trabzon'a 4 koldan baskın!

Trabzon’un dört ayrı noktasında yapılan uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, İ.U.‘nun bahçesinde yaptıkları aramada 120 kök

Trabzon'a 4 koldan baskın!

Trabzon’un dört ayrı noktasında yapılan uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, İ.U.‘nun bahçesinde yaptıkları aramada 120 kök kenevir bitkisi ve bin 500 gram kubar esrar ele geçirdi. Olayla ilgili olarak İ.U. gözaltına alındı. Yine aynı ilçede Ü.Y.’nin bahçesinde yapılan aramada 158 adet kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ü.Y serbest bırakıldı.

Vakfıkebir ilçesinde ise S.Y ait bahçede yapılan aramada 150 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan S.Y serbest bırakıldı.

Öte yandan İl merkezinde İskenderpaşa Mahallesi’nde bir işyerinde yapılan aramada ise satışa hazır vaziyette 37 ayrı paket halinde toplam 261 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili E.A, “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan gözaltına alınırken, işyeri sahibi S.A. serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel