Trabzon'a 3. otel teklifleri geliyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, TSİAD Başkanı Yalçın Orhan ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve tesislerin otel yapımı için Arap yatırımcılara verildiğini ve Arap yaptırımcıların projelendirme çalışmalarında son aşama

Trabzon'a 3. otel teklifleri geliyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, TSİAD Başkanı Yalçın Orhan ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.

İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve tesislerin otel yapımı için Arap yatırımcılara verildiğini ve Arap yaptırımcıların projelendirme çalışmalarında son aşamaya geldiğini ifade eden Vali Kızılcık, 3. otel yapımı için tekliflerinde şimdiden gelmeye başladığının altını çizerek, “ İl Özel İdaresi’nin 2 No’lu sosyal tesisi var. Bu tesisinde bir beş yıldızlı otel yapımı için tahsis edilmesi için çalışmaları başlattık. Bu konuyu bu ayki İl Genel Meclisi gündemine aldık. O tesisin mülkiyeti hazinenin, kullanım hakkı ise özel idarenin. Tesisin kullanım hakkı İl Özel İdaresi tarafından iptal edilecek ve hazine aracılığıyla beş yıldızlı bir otel yapımı için tahsis edilecektir. Onu da birkaç ay içerisinde tamamlamak arzusundayız. Birkaç tane gelen şirket oldu. Ancak hangisi daha iyi ve faydalı olacaksa onun üzerinde karar kılmaya çalışacağız. Turizm alanında bizi rahatlatacak 3. bir beş yıldızlı otel için sizlerinde bir çalışma yapması güzel olacaktır” dedi.

Trabzon’un sanayi alanında ön plana çıkaracak projeleri destekleyeceklerinin kaydeden Vali Kızılcık, “Beşikdüzü organize sanayi alanında parselinin tamamı tahsis edilmiştir. Beşikdüzü Organize Sanayi yolunun asfaltlanması yapılıyor. Orada açılışını yapacağımız firmalar var. Bir implant fabrikası var. Bu tür yatırımları Trabzon’a çekmeliyiz. Trabzon’u sanayi alanında ön plana çıkaracak yatırımları destekliyoruz. Bu konuda projelerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

TSİAD yönetime seslenen Vali Kızılcık, “Trabzon’un geleceği sizlersiniz. Biz devlet olarak sizlerin önünü açabilmek için her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler