Trabzon'a 22 Milyon TL'lik ödenek

Trabzon İl Genel Meclisi başkanı Haydar Revi, 20 gün içinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın bir bölümü hibe olmak üzere köyyolları ve içmesuyu inşaatları için İl Özel İdaresi’ne 22 Milyon lira ödenek çıkarttığını belirtti.Temmuz ayı çalışm

Trabzon'a 22 Milyon TL'lik ödenek

Trabzon İl Genel Meclisi başkanı Haydar Revi, 20 gün içinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın bir bölümü hibe olmak üzere köyyolları ve içmesuyu inşaatları için İl Özel İdaresi’ne 22 Milyon lira ödenek çıkarttığını belirtti.


Temmuz ayı çalışmalarını sürdüren Trabzon İl Genel Meclisi başkanı Haydar Revi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Trabzon için büyük bir şans olduğunu belirterek “Sayın Bakan 20 gün içinde önce grup köyyollarımızın bakım onarım ve asfaltlanıp betonlanması için 19 milyon lira ödenek çıkardı. Sonra Tonya ve Vakfıkebir’imizin 12 köyünün içme suyu sorununu çözecek Melikşah grup içmesuyu projesi için de 2,5 milyon lira ödeneği gönderdi” dedi.


Trabzon’a özellikle kamulaştırma bedelleri ile önemli bir girdi sağlandığını, kentsel dönüşümler ve yol yatırımları ile şehrin büyüdüğünü belirten Revi “Buna paralel olarak kırsal alanında gelişmesi gerekiyor. Bunu iyi tespit eden Bakanımız her fırsatta kırsal alan sorunlarının çözümü için yatırım bütçelerimize önemli girdiler sağlıyor” diye konuştu.


Revi, Tonya ve Vakfıkebir’in 12 köyünün sorununu çözecek olan Melikşah grup içme suyu projesi için de il özel idare bütçesine Bakan Bayraktar’ın talimatları ile 2,5 milyon liralık bir ödenek geldiğini bu ödeneğin projenin tamamlanmasında büyük bir katkı sağlayacağını belirtti. Revi, son olarak da bu hafta içinde 5 milyon liralık yeni bir ödeneğin de Bayraktar tarafından gönderilerek köyyollarının standardının yükseltilmesinde kullanılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel