Trabzon'a 20 milyon dolarlık yatırım

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon’da yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım yapacak olan aslen Türk vatandaşı Dubaili işadamı Necdet Kerem’i makamında kabul etti. İşadamı Kerem'e, Trabzon’a yapacak olduğu yatırımdan dolayı teşekkür eden Vali Kızılcı

Trabzon'a 20 milyon dolarlık yatırım

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon’da yaklaşık 20 milyon dolarlık bir yatırım yapacak olan aslen Türk vatandaşı Dubaili işadamı Necdet Kerem’i makamında kabul etti. 

İşadamı Kerem'e, Trabzon’a yapacak olduğu yatırımdan dolayı teşekkür eden Vali Kızılcık, şöyle konuştu: “Doğu Karadeniz Bölgesini ve Trabzon’u tanıtmak için Dubai’ye gittiğimizde işadamımızı ilimize yatırım yapmaya davet etmiştik. O da sağolsun buraya gelerek yatırım kararı aldı.
 
Aslen Türk vatandaşı olan işadamımız Trabzon’da yapmaya karar verdikleri ve yapmayı düşündükleri yatırımlar hakkında bizimle görüştü. Bu konuda inceleme yapmak ve diğer fırsatları araştırmak üzere buraya geldi.
 
Yatırım yeri olarak ilimizi tercih ettikleri için kendilerine Trabzon halkı adına şükranlarımı arz ediyorum. Yapacak oldukları yatırımlara başladılar. Bunun yanında yeni yatırım fırsatlarını değerlendiriyorlar.” 
 
Trabzon’da 20 milyon dolarlık mega bir yatırımın startını verdiklerini belirten işadamı Necdet Kerem de, şunları söyledi: “Bir süre önce Trabzon yöresinde başlatmış olduğum Dubai kaynaklı yatırım girişiminin aynı şevk ve heyecanla devam ettiğini ifade etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Özellikle sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkamda net bir duruş sergileyerek çalışmamıza tam desteğini lütfetmesi bana ayrı bir güç verdi.”
 
HİÇBİR PROJEYİ YARIM BIRAKMADIM
 
Hiçbir projesini yarım bırakmadığını anlatan Kerem, çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdi: “İlk aşamada Uzungöl ve Sümela’da 20 milyon dolara malolacak bu mega yatırımı yapacağız. Gelişmelerin her safhası hakkında başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar olmak üzere ilgili bakanlarımıza beni bu yöreye yönlendiren sayın valimiz ve belediye başkanımıza sürekli bilgi arz etmekteyim.
 
Özellikle kurmakta olduğum teleferik sisteminin güvenli olarak inşası, işletmesinde doğanın korunması ve tarihi dokunun zarar görmemesi için iddialı olduğumu özellikle belirtmek istiyorum.
 
Ayrıca, gerek inşaat safhasının gerek işletme döneminin bölgeye getireceği ekonomik katkılarının bilincinde olduğumdan projelerin kısa zamanda gerçekleştirilmesini hedef aldım. Şimdiye kadar hiçbir projemi yarım bırakmadım ve tam zamanında gerçekleştirdim.” 
 
Kerem, ayrıca Kaşüstü mevkiinde 5 yıldızlı bir otel yapmayı planladıklarını belirterek, yapılacak yatırımlarla en az 750 kişiye iş imkanı temin edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel