Trabzon zirveyi hedefliyor

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un yaşanabilir kentler sıralamasında ilk beşteki yerini koruması için el birliği ile katkı verilmesi gerektiğini söyledi.Trabzon Çarşı Polis Merkezi Amiri Fatih Ezber ve Polis memuru Selman Karaduman’ın ziyaretin

Trabzon zirveyi hedefliyor

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un yaşanabilir kentler sıralamasında ilk beşteki yerini koruması için el birliği ile katkı verilmesi gerektiğini söyledi.

Trabzon Çarşı Polis Merkezi Amiri Fatih Ezber ve Polis memuru Selman Karaduman’ın ziyaretinde konuşan başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un Türkiye’nin en huzurlu ve yaşanabilir kentlerden biri olduğunu anımsattı.

Hacısalihoğlu, Türkiye’de yaşanabilir kentler sıralamasında Trabzon’un ilk beş sırada yer aldığını belirterek bu konumunun daha üst sıralara çıkması için el birliği ile çalışılması gerektiğini ifade etti. Hacısalihoğlu, "Trabzon’u yaşanabilir kentler sıralamasında başarılı bir kenttir. Bu başarıda güvenlik önemlidir. İlimizde güvenliğin sağlanmasında huzurun oluşmasında görev yapan tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızı kutluyoruz.” dedi.

Trabzon Çarşı Polis Merkezi Amiri Fatih Ezber’de kısa bir süreden beri ilde görev yaptığını belirterek özellikle polise mukavemetin az olduğunu gözlemlediğini dile getirdi. Bu açıdan oldukça güvenli bir bölge olan Trabzon’da huzurun daha da üst sıralara çıkması konusunda bütün camianın çalıştığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel