Trabzon yüzüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yaz yüzme kursu başladı.Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve 7 eğitmenin görev yaptığı kursa, 210 öğrenci katılıyor.Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, yaptığı açıklamada, gel

Trabzon yüzüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yaz yüzme kursu başladı.

Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen ve 7 eğitmenin görev yaptığı kursa, 210 öğrenci katılıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı nesillerin çok iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğini belirterek, "Spor yatırımları açısından Trabzon'umuz güzel yatırımlar aldı. İnşallah çocuklarımız bu sene yüzme başta olmak üzere başka sporları da öğrenirler. Bu anlamda alternatif spor branşları ve tesisleri mevcut" dedi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ise yaz döneminde 24 ayrı branşta kurs düzenlediklerini vurgulayarak, "Salonlarımızda takım ve ferdi spor kursları veriliyor. Kurslarımızdan yaz dönenimde çocuklarımızın yararlanmasını istiyoruz. Trabzon'umuz diğer illere göre çok daha kaliteli tesislere sahip" diye konuştu.

Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir, kentin en büyük salon sporları kulübü olduklarını dile getirerek, yaklaşık binin üzerinde sporcunun Belediyespor Kulübü bünyesinde bulunduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel