Trabzon Yunus gemisine gözaltı

Soçi Gümrük Dairesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, "Trabzon'dan kalkan 'Yunus' feribotu ile gelen yolcuların bagajları kontrol edildi. Kontrol sonucunda 11 Türk vatandaşının Rusya Federasyonu'na inşaat malzemeleri geçirmeye çalıştığı tespit edildi.

Trabzon Yunus gemisine gözaltı

Soçi Gümrük Dairesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamada, "Trabzon'dan kalkan 'Yunus' feribotu ile gelen yolcuların bagajları kontrol edildi. Kontrol sonucunda 11 Türk vatandaşının Rusya Federasyonu'na inşaat malzemeleri geçirmeye çalıştığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturmada tüm malzemelerin Soçi bölgesinde faaliyet gösteren yabancı firmalar için getirildiği ortaya çıktı." denildi.

Rus gümrük yetkilileri, Türk vatandaşların inşaat malzemelerini kendi 'şahsi bagajı' gibi göstererek geçirmeyi planladığı ve kendi aralarında 50 kilograma kadar küçük bagajlar şeklinde paylaştıkları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel