Trabzon yolunda bu iki noktaya dikkat

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Gehel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre,Giresun-Trabzon yolu üzerinde bulunan Keşap Tüneli, Geçilmez Tüneli, Uluburu

Trabzon yolunda bu iki noktaya dikkat

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. 

Karayolları Gehel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre,

Giresun-Trabzon yolu üzerinde bulunan Keşap Tüneli, Geçilmez Tüneli, Uluburun Tüneli kuzey ve güney tüpü, Tirebolu-1 Tüneli kuzey ve güney tüpü ve Tirebolu -2 tüneli kuzey ve güney tüplerinde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 09.00-17.00 saatleri arasında trafik tek şeritten verilecek.

Trabzon-Rize yolunun 36. kilometresinde (Sürmene şehir geçişi mevkisinde) yapılacak yaya üst geçit montajı çalışmaları nedeniyle 16 Mart'a kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım her iki yönde tek şeritten ve kontrollü sağlanacak.

 TEM Otoyolu İkitelli Kavşağı dere ıslahı çalışmaları nedeniyle Basınekspres yolu Havalimanı-Edirne istikameti Halkalı Köprüsü İkitelli-Halkalı çıkış kolu trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanıyor. Ayrıca Halkalı-Bağcılar yolu İkitelli Köprüsü Edirne-Ankara yönü Basınekspres yoluna bağlantı kolu trafiğe kapatılarak Basınekspres yolu Edirne-Ankara yönündeki ulaşım ise bir sonraki kavşaktan yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler